• Terug
  • Nieuws
  • JSDB organiseert Sixties-Party
28 jun. 2012

Net als voorgaande jaren organiseert de feestweekcommissie ook dit jaar weer de Onstwedder feestweek met als thema 'The Sixties'.
Zo vindt er o.a. een Kreidler-demonstratie plaats, wordt er een 'classic cars & bike meeting' gehouden en kan er op een authentieke Solex een toertocht gereden worden. De feestweek wordt geheel in stijl afgesloten met een Sixties-party in jeugdsoos 'de Boerderij'.

Waar de muziek van anno 2012 wordt gedomineerd door computers en electronische hoogstandjes, daar werd de 'pure' muziek van de jaren 60 nog zelf gespeeld. Geïnspireerd door de rock & roll van 'the fifties' zijn er vele bandjes ontstaan in 'the sixties' die voor prachtige muziek hebben gezorgd en waarvan bepaalde nummers nog altijd erg in trek zijn.

The Beatles en The Rolling Stones zijn zonder meer trendsetters van dit tijdperk, maar ook muziek van The Bee Gees, Ike & Tina Turner en 'The King' Elvis Presley wordt tegenwoordig nog altijd veel gedraaid.

De Sixties-party vindt op zaterdag 7 juli plaats in jeugdsoos 'de Boerderij'. De entree bedraagt drie euro. Boerderijpashouders mogen er gratis in. Toegang is er voor iedereen vanaf twaalf jaar. De Sixties-party begint om 20.30 uur.

Website