• Terug
  • Nieuws
  • Femke Komies zingt bij Lucas en Gea
7 januari 2014

Het Nederlandse zangduo Lucas en Gea start op vrijdag 17 januari met een reeks open podia voor zangtalent in Zaal 12 in Vlagtwedde.
De aanmeldingen stromen binnen. Eén van de deelnemers die haar zangtalent laat horen is Femke Komies uit Onstwedde.

Het idee om open podia te organiseren leefde bij het Nederlandse zangduo al langer. Nadat Lucas en Gea tijdens een recent optreden weer werden aangesproken door een beginnend artiest, die naar tips vroeg om ook eens in de spotlights te kunnen komen, kreeg het idee definitief gestalte. Veel zangtalent blijft onopgemerkt. Deels omdat ze zelf niet weten wat voor stappen er gezet moeten worden om voor een publiek op te treden, maar ook omdat de begeleiding niet altijd even goed is.

Het zangduo wil dan ook graag in actie komen om de beginnende artiesten eens de kans te bieden om zich aan het grote publiek voor te stellen. Country, dialect of het Hollandse lied, iedereen kan zich aanmelden. Deelnemers moeten het open podium echt zien als iets leuks en puur voor de fun. Iedereen heeft dan de kans om zichzelf, gesteund door perfecte licht- en geluidsmaterialen van zijn of haar beste kant te laten zien. Er zijn bovendien talentscouts aanwezig.

Vrijdag 17 januari 2014 start het open podium bij Zaal 12 aan de Wilhelminastraat 37 in Vlagtwedde, aanvang 20.00 uur. De entree voor belangstellenden is geheel gratis.

Bron / foto / video: Het Streekblad