• Terug
  • Nieuws
  • Boys naar finaleronde zaalvoetbal
27 december 2013

Onstwedder Boys is er afgelopen maandag in geslaagd de finaleronde van het zaalvoetbaltoernooi in Winschoten te bereiken. In de poule werden drie van de vier wedstrijden gewonnen en één gelijkgespeeld. Hierdoor plaatsten de Boys zich rechtstreeks voor de finaleronde die zaterdag in Winschoten wordt gespeeld.

Het toernooi in Winschoten is ingedeeld in verschillende klassen. Onstwedder Boys speelt hierdoor tegen teams die uitkomen in de vierde of vijfde klasse van het amateurvoetbal. Bijzonder aan het toernooi is dat er met een boarding wordt gespeeld.

De eerste wedstrijd tegen Wildervank (za) werd met 3 - 0 gewonnen. Tegen Nieuweschans werd het 4 - 0 voor de Boys, terwijl ook GRC uit Groningen aan de zegekar werd gebonden: 3 - 0.  In de laatste poulewedstrijd tegen VVS uit Oostwold werd met 1 - 1 gelijkgespeeld.

Door dit resultaat eindigden de Boys met tien punten uit vier wedstrijden als eerste in de poule. Tegenstanders zijn zaterdagavond BNC, Veelerveen en Wedde. De eerste wedstrijd van de Boys begint om 18.45 uur in de sporthal te Winschoten.