• Terug
  • Nieuws
  • Kerken starten samen winterwerk (update)
7 juli 2012

De drie Onstwedder kerken openen het winterseizoen gezamenlijk met een fotospeurtocht voor alle leeftijden.

Ieder jaar organiseert iedere kerk een startweekend om te vieren dat het winterwerk weer van start gaat. De catechisaties beginnen weer, verenigingen komen weer bij elkaar en ook andere kerkelijke activiteiten staan dan weer volop op het programma.
Dit jaar is echter het idee ontstaan om de vrijdagavondactiviteit eens anders aan te pakken, en wel door het startweekend in te luiden met een activiteit voor alle drie kerken samen. De uitvoering van dit idee is, na goedkeuring van de drie kerkenraden, in gang gezet met de oprichting van een enthousiaste commissie. Deze commissie bestaat uit drie leden van elke kerk en is inmiddels al druk bezig met de voorbereidingen van iets wat belooft een zeer gezellige avond te worden.

Op vrijdagavond 21 september wordt er vanaf 18.30 uur op de Brink koffie geschonken, waarna om 19.00 uur een fotospeurtocht van start zal gaan. Er zijn verschillende routes gemaakt door het hele dorp, die allemaal langs de drie kerken gaan. Hierbij is rekening gehouden met álle leeftijden: voor de kinderen en jeugd zijn er een aantal leuke spellen geregeld en voor de mensen die niet in staat zijn te wandelen is er een aangepast programma in d’ Ekkelkaamp. Daar zal vervolgens de gezamenlijke afsluiting plaatsvinden, waar ook een verkoopstandje zal staan met eten en drinken.

Een ieder die zich wil opgeven voor deze avond kan mailen of bellen naar een van de onderstaande commissieleden. Ook zal er ter zijner tijd bij de kerken zelf de mogelijkheid komen om in te schrijven.

Mark Visser T (0599) 331002
Harma Huiting M 06-15394476
Fianne Meijer M 06-30430905