• Onstwedder Boys gelijk tegen Elim
14 december 2013

De laatste competitiewedstrijd voor de winterstop is voor Onstwedder Boys in een 2 - 2 gelijkspel geƫindigd. Na een matige eerste helft speelden de Boys een veel betere tweede helft, waardoor er een punt meegenomen kon worden naar Onstwedde.

Elim begon goed aan de wedstrijd en kwam met 2 - 0 voor. In de verdediging van de Boys ontbraken deze middag zowel Elmar Bijl als Chris Strockmeijer, waardoor Harm Visser als laatste man speelde. Een cadeautje van de keeper van Elim zorgde er voor dat de Boys voor de rust nog terug kwamen. Een slechte uittrap belandde voor de voeten van Gerwin de Wijk, die de bal in het lege doel kon schieten.

In de tweede helft was Onstwedder Boys de betere ploeg. Dit resulteerde in een doelpunt van Robert de Vries. Hij wist na een goede pass van Gerwin de Wijk de keeper van Elim te passeren. In de slotfase hadden de Boys nog recht op een strafschop na een overtreding op Gerben Meems. De scheidsrechter liet echter doorspelen, waardoor de eindstand 2 - 2 bleef.

Door dit resultaat staat Onstwedder Boys nu op de zevende plaats met vijf punten achterstand op koploper Veenhuizen. De Boys hebben bovendien een wedstrijd meer gespeeld.