• Derby eindigt onbeslist
30 november 2013

De wedstrijd tussen Mussel en Onstwedder Boys is zaterdagmiddag geƫindigd in een gelijkspel. Na een ruststand van 1 - 1 stond het na 90 minuten spelen 2 - 2.

In de eerste helft kwam Onstwedder boys op voorsprong door een doelpunt van Peter Orsel. Een goed ingeschoten vrije trap zorgde er voor dat Mussel weer langszij kwam.

Na de rust profiteerde Mussel van een grote fout in de verdediging van Onstwedder Boys. Erik Broesder wist echter weer gelijk te maken. In de slotfase kreeg Onstwedder Boys een strafschop en zo een uitgelezen mogelijkheid om de wedstrijd te beslissen. Chris Strockmeijer schoot de bal echter tegen de paal waardoor het 2 - 2 bleef.

Onstwedder Boys blijft door dit resultaat op de zevende plaats staan met 17 punten uit elf wedstrijden. Komende zaterdag speelt de ploeg van trainer Fokke de Jonge thuis tegen Be Quick uit Haren. De wedstrijd begint om 14.30 uur.