• Terug
  • Nieuws
  • Pak je pakje in Jeugdsoos De Boerderij
30 november 2013

De dagen worden korter en de avonden en nachten duren langer. De laatste weken van het jaar 2013 zijn aangebroken. Weken waarin nog genoeg op het programma staat. De jaarwisseling, de kerstdagen en natuurlijk de intocht van Sinterklaas en zijn zwarte pieten. Ook jeugdsoos ‘de Boerderij’ (JSDB) laat de intocht van de goedheiligman en zijn helpers niet ongemerkt voorbij gaan, want op zaterdag 7 december organiseert JSDB ‘Pak je pakje!’

Pak je pakje, cadeautjes (uit)pakken. JSDB verrast deze avond meerdere willekeurige bezoekers met cadeautjes. Als bezoeker hoef je hier geen enkele moeite voor te doen. Behalve je gezicht te laten zien in JSDB op zaterdag 7 december!

Geheel in de stijl van ‘5 december’ zal JSDB aangekleed worden met cadeautjes, pepernoten, zwarte-piet- en sinterklaas-versiering. Verder zullen er enkele zwarte pieten en hun bebaarde baas nog langskomen voor een bezoekje aan JSDB.

‘Pak je pakje’ vindt plaats op zaterdag 7 december in jeugdsoos ‘de Boerderij’. De minimumleeftijd op deze avond is 12 jaar. De entree is voor pashouders gratis en kost niet-pashouders drie euro. De deuren zijn vanaf 20.30 uur geopend.

Website JSDB