• Terug
  • Nieuws
  • 255 starters zaterdag in De Driesporen
28 november 2013

Zaterdag verschijnen er 255 starters aan de springring in manege De Driesporen.

Niet alleen wordt op 6/7/8 december een selectiewedstrijd voor Indoor Groningen in manege De Driesporen verreden, de springwedstrijd van a.s. zaterdag 30 november is een selectiewedstrijd voor het Internationaal Concours Noord Nederland in Drachten.

ICNN Drachten 2014 was namelijk op zoek naar mooie locaties om als selectiewedstrijd te fungeren voor hun ‘Elfsteden Springen’. Dit is een competitie voor M- en Z ruiters, die zich tijdens een aantal selectiewedstrijden kunnen selecteren. In Drenthe, Friesland, Groningen & Noord Holland worden 3 selectiewedstrijden georganiseerd, waarvan één in de Onstwedder manege.

Tijdens het eerste weekend van ICNN Drachten komen de beste dressuurruiters (zowel senioren als jeugd) aan de start. Tijdens het tweede en derde weekend maken de beste springruiters uit Europa hun opwachting in het Fries Congres Centrum.

De springwedstrijden beginnen a.s. zaterdag om 8.30 uur met Pony's. Vanaf ca. 13.00 uur springwedstrijden voor paarden en kan duren tot ca. 21.00 uur.

Kom gerust een kijkje nemen, zoals altijd de toegang is geheel gratis.

Website De Driesporen