• Terug
  • Nieuws
  • Onstwedder Boys huldigt vrijwilligers
26 november 2013

Tijdens de algemene leden vergadering van Onstwedder Boys werden twee vrijwilligers benoemd tot Erelid en Lid van Verdienste.

Hennie Waalkens werd benoemd als Erelid. Hij vervulde de taak als secretaris van de verenging 25 jaar. Daarnaast vervulde hij vele taken binnen de vereniging: als jeugdleider, leider, verenigingsscheidsrechter, bouwcommissielid en bezorger van het clubblad.

Met hem nam Rikste Wubs afscheid na 25 jaar de notulen te hebben verzorgd binnen het bestuur. Tevens verzorgde zij het ledenkaarten, programmaboekje, werkte het standenbord van het 1e elftal bij en was lid van de supporterscommissie. Zij werd benoemd als Lid van Verdienste.

De taken van secretaris worden overgenomen door Klaas Dirk Hilgenga en van notuliste door Henriƫtte Nieuwenhuis.

Onstwedder Boys keek tijdens de vergadering terug op een succesvol seizoen 2012-2013 met vele activiteiten en werkzaamheden op sportpark de Boskamp. De georganiseerde activiteiten als Koningsdag, voorronde NK 7 tegen 7 35+ en de jubileumwedstrijd tegen FC Groningen waren zeer geslaagd. Daarnaast werden alle kleedkamers totaal gerenoveerd door vele vrijwilligers, met een groot aandeel van de vrijdagochtendgroep. Verder groeide het ledenaantal gestaag, mede door twee damesteams.

Momenteel is de renovatie van de kantine, toiletgroep en bestuurskamer bezig. Als dit afgerond is dan kunnen de Boys weer vele jaren vooruit met een schitterende accommodatie en een gezonde vereniging.

Op de foto's ontvangen Hennie en Rikste hun benoeming van voorzitter Luuk Bruggers.