• Terug
  • Nieuws
  • Naam en adres bij betaling a.u.b. !
11 november 2013

Vorige week is onderstaand nieuwsbericht geplaatst van ijsvereniging Wisch. De betalingen komen al volop binnen, echter wordt in de omschrijving regelmatig geen naam en adres vermeld. Omdat er redelijk veel leden zijn met dezelfde voorletter met achternaam is het voor de ijsvereniging dan niet te achterhalen wie precies heeft betaald. Daarom nogmaals een oproep om naam en adres te vermelden bij de betaling.

Heeft u inmiddels betaald en geen naam en adres vermeld in de omschrijving? Wilt u dan uwnaam, adres en bankrekeningnummer mailen naar het volgende e-mail adres?

E-mail


De winter is weer in aantocht en IJsvereniging Wisch is druk bezig met de voorbereidingen op een hopelijk lang en fijn schaatsseizoen.

De ijskaarten waarmee u toegang krijgt tot de ijsbaan kunnen nu al worden gekocht door het verschuldigde bedrag over te maken aan de ijsvereniging.

De tarieven zijn:
- Een gezinsabonnement kost € 7,50. U krijgt hiervoor twee ijskaarten
- Elke extra kaart kost € 2,50 (voorbeeld: een gezin van 4 personen betaalt dan € 12,50)
- Een persoonlijk abonnement kost € 5,00. U krijgt hiervoor één ijskaart
- Wanneer u nog geen lid bent van de IJsvereniging bent u naast bovenstaande tarieven eenmalig een inschrijftarief van € 7,50 verschuldigd.

Het IBAN-rekeningnummer van ijsvereniging Wisch is NL09RABO0349008124. Wilt u in de omschrijving van de overboeking uw naam en adres vermelden. De lidmaatschapskaarten worden na betaling, begin december bij u thuis bezorgd.

De kaarten zijn voor het seizoen 2013/2014 tot 1 december 2013 voor het normale tarief te verkrijgen. Na 1 december kost een gezinsabonnement € 15,00, een extra kaart € 5,00 en een persoonlijk abonnement € 10,00.

Voor vragen kunt u contact opnemen met IJsvereniging Wisch.

E-mail


De lidmaatschapskaarten worden gesponsord door bouwbedrijf Schreuder.