• Terug
  • Nieuws
  • Bernold Sterenborg helpt zakenman
9 november 2013

Bernold Sterenborg haalt zakenman uit problemen en isolement.

Bernold Sterenborg, directeur van een belastingadviespraktijk. 'Ze komen bij mij voor financieel en fiscaal advies, maar er zijn zoveel andere vragen waarvoor ik graag als sparringpartner dien. Het is prettig als je andere ondernemers kunt helpen'.

Bernold Sterenborg van Looden & Sterenborg Belastingadvies + administraties Stadskanaal is sponsor van Onstwedde.info

Neem alleen al een bedrijfsopvolging. Voor 80.000 bedrijven in het midden- en kleinbedrijf komt die er binnen tien jaar aan. Waar let je op, hoe pak je zo'n groot onderwerp aan, terwijl je dagelijks hard bezig bent om een goede boterham te verdienen? Maar het kan ook zijn dat er thuis flinke problemen zijn waar je eigenlijk met niemand over kunt of durft te praten.

Een consularis kan in dit soort gevallen helpen. Dat zeggen vier noordelijke ondernemers die zich sinds een paar weken zo mogen noemen. Een consularis is een raadgever die andere ondernemers met raad en daad bijstaat: het begrip is een samenvoeging van consultant en commissaris. "Gewoon een goede gesprekspartner zonder een belang."

"Als ondernemer ben je best eenzaam." Lees vrijdag 8 november in Dagblad van het Noorden meer over de consularissen in het Noorden.

Bron: Dagblad van het Noorden

Website Looden & Sterenborg Belastingadvies + administraties Stadskanaal