• Terug
  • Nieuws
  • Twee dagen feest bij Onstwedder Boys
30 oktober 2013

Bij VV Onstwedder Boys was het dit weekend twee dagen feest.

Dit weekend werd het 50 jarig bestaan van de Onstwedder Boys gevierd. Daarom was het feest voor iedereen die de voetbalvereniging een warm hart toedraagt. De feestavonden vonden plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober in de feesttent op sportpark De Boskamp.

Voorafgaand aan het feestgedruis was er vrijdag een receptie. Hier werden verschillende vrijwilligers van Onstwedder Boys in het zonnetje gezet. Zij kregen een onderscheiding van de KNVB.

Ook werd het jubileumboek ‘Voltreffers op De Boskamp’ gepresenteerd. Dit boek gaat met name over de laatste 25 jaar Onstwedder Boys, met af en toe een uitstapje naar vroegere tijden. Het jubileumboek kost 19,95 euro en is verkrijgbaar bij The Read Shop in Stadskanaal.

Aansluitend hield profscheidsrechter Danny Makkelie een bijzonder interessante lezing.  Daarna was het feest met volkszanger Arjen Boltjes.

Als afsluiter van een sportieve jubileumzaterdag, met onder meer een spellencircuit voor de jeugd, voetgolf, een jaargangentoernooi en een stamppottenbuffet , was er ‘s avonds  Onstwedder Boys Got Talent. Spelers, bestuursleden en vrijwilligers van de club lieten  zien waarin ze zoal nog meer goed zijn naast het spelen voor- en runnen van een voetbalclub. Na de ‘talentenjacht’ was er een optreden van feestband Given.

Bron: Westerwolde Actueel