• Terug
  • Nieuws
  • Wandel/fototocht vanuit De Meelschuur
21 oktober 2013

Onthaasten door wandelend fotograferen vanuit De Meelschuur in Onstwedde.

Fotograaf Flip Slik en Wandelcoach Eltjo Glazenburg beiden uit Winschoten, organiseren vrijdag 25 oktober een fotowandeling van ongeveer 5 kilometer in het gebied rondom het gehucht Ter Wupping in het mooie deel van de provincie Groningen namelijk Westerwolde. De deelname aan dit uniek evenement is gratis.

De wandeltocht in een prachtige herfst sfeer is ook erg geschikt voor ouders met kinderen, gaat over onverharde zandweggetjes, langs stroompjes, door de vele houtwallen, langs weilanden. Tijdens de wandeling is er veel te fotografen, zoals het zoeken naar paddenstoelen, natuurlijke kaders voor je foto maken, landschappen, details, reflecties in het water. Fotograaf Flip Slik zal de fotograferende deelnemers voorzien van talrijke tips. Wandelcoach Eltjo Glazenburg zal de deelnemers laten ervaren dat tijdens een wandeling veel besproken kan worden op het gebied van de natuur en wat de omgeving met jezelf kan doen, o.a. onthaasten. Een unieke combinatiewandeling.

Het programma ziet er als volgt uit: Vertrek om 8:30 uur bij de parkeerplaats ingang Babybos aan het Winschoter Zuiderveen naar De Meelschuur in Onstwedde. De wandeling begint om 9:00 uur tot 11:00 uur. Vanaf 11:00 kunnen de deelnemers napraten in De Meelschuur. De consumpties zijn voor eigen rekening. Tegen 13:00 uur is men weer terug in Winschoten. Meer informatie: Flip Slik mobiel 06-10161469 of Eltjo Glazenburg mobiel 06-15027999.

E-mail