• Terug
  • Nieuws
  • Jeugdclinic FC Groningen
4 oktober 2013

Onstwedder Boys is sinds dit seizoen aangesloten bij het amateurconvenant van FC Groningen. Dit amateurconvenant houdt in dat FC Groningen het algemene voetbalniveau en de voetbalbeleving in Noord Nederland wil stimuleren.

Omdat de voetbalvereniging Onstwedder Boys dit najaar haar 50-jarig bestaan viert en het sinds kort is aangesloten bij het Amateurconvenant van FC Groningen, komen een aantal selectiespelers en jeugdtrainers van FC Groningen op woensdag 23 oktober naar Onstwedder Boys om een trainingsclinic te geven aan de jeugd van Onstwedder Boys.

Tijdens deze jeugdclinics zullen jeugdtrainers van FC Groningen, samen met selectiespelers, de jeugd van Onstwedder Boys een enerverende en onvergetelijke training aanbieden. De trainingsclinics voor de jongste jeugd (de E & F pupillen) beginnen om 17:15 uur. De trainingsclinics voor de oudere jeugd (D pupillen en C junioren) beginnen om 18:30 uur.

Deze clinics zijn voor belangstellenden toegankelijk en zij worden van harte uitgenodigd om te komen kijken naar een voorbeeld van de samenwerking tussen Onstwedder Boys en FC Groningen.