3 oktober 2013

Trijnie en Albert Meems zijn begonnen met de verbouw van het voormalig pand van Hids Verzekeringen tot Snackbar 't Wold. Volgens planning gaan eind november de deuren open.

Het pand is aangekocht, er zijn geen bezwaren ingediend bij de gemeente en dus is gestart met de verbouw van de snackbar.
Het pand aan de dorpsstraat wordt niet ingrijpend verbouwd, er wordt alleen een nieuwe ingang (voorin het pand aan de dorpsstraat) gerealiseerd. Ook wordt direct gestart met de inrichting van de snackbar.

De nieuwe inrichting en de aanpassingen zijn in handen van Fietje Grootkeukentechniek te Emmen (heeft ook de inrichting van de Bast voor zijn rekening genomen). Hans Gierveld, directeur van Fietje Keukentechniek, heeft alles zo ingepland dat eind november de deuren open kunnen.

Bestellingen kunnen vanzelfsprekend worden afgehaald maar het is ook mogelijk om uw bestelling te nuttigen in de snackbar zelf. Er is ruimte voor circa twintig personen.  

Bestratingsbedrijf Akker gaat voor de snackbar een mooi nieuw en modern terras aanleggen waar u tijdens de zomermaanden kunt genieten van patat, snacks, een lekkere kop (Tiktak) koffie, softijs of milkshake in allerlei smaken. Ook kunt u bij snackbar 't Wold terecht voor diverse soorten verse broodjes die op bestelling voor u gemaakt kunnen worden.

Albert en Trijnie houden u de komende tijd op de hoogte en ze zien u eind november graag als klant in hun nieuwe snackbar in Onstwedde!