• Terug
  • Nieuws
  • Open dag op Boerderij Hooghei
20 jun. 2012

Boerderij Hooghei organiseert zaterdag 23 juni een open dag. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kunt u een kijkje nemen op deze zorgboerderij.

De open dag op Boerderij Hooghei is onderdeel van een landelijke open dag voor zorgboerderijen. Iedereen die nieuwsgierig is naar het reilen en zeilen op een zorgboerderij kan dit aanstaande zaterdag zien, horen, ruiken en voelen.

Boerderij Hooghei combineert een gemengd agrarisch bedrijf met zorg. Zorgvragers treffen hier een omgeving aan waar ze zichzelf kunnen zijn en volop kunnen genieten van het boerenleven. Boerderij Hooghei biedt een dagbesteding aan jongeren en ouderen met lichamelijke of psychische beperkingen. Met de mogelijkheid tot dagbesteding wordt bijgedragen aan het doel om zorgvragers zolang mogelijk thuis te laten wonen en worden mantelzorgers ontlast.
Ook degenen die eenzaam zijn of behoefte hebben aan een daginvulling zijn welkom op Boerderij Hooghei.

Naast zorgvragers biedt Boerderij Hooghei enkele dagdelen per week ruimte voor praktijkopdrachten van leerlingen van de Catamaran, school voor praktijkonderwijs uit Stadskanaal.

Boerderij Hooghei is lid van BEZINN, de overkoepelende organisatie van zorgboeren en de begeleiders zijn in het bezit van het diploma ondernemer/werkbegeleider agrarisch zorgbedrijf.

U vindt Boerderij Hooghei aan de Barkhoornweg 9 in Onstwedde.

Website Boerderij Hooghei

Bekijk hier de foto's