• Terug
  • Nieuws
  • Open Dag Folkers Rijopleidingen (update)
28 september 2013

Folkers Rijopleidingen is vijf jaar geleden begonnen met het aanbieden van rijlessen voor personenauto's. Met succes, inmiddels kunt u bij Folkers terecht voor een breed assortiment aan rijopleidingen.

Om het jubileum te vieren houdt Folkers Rijopleidingen op zaterdag vijf oktober van 13.00 tot 17.00 uur een Open Dag. Dit gebeuren vindt plaats op het terrein van Agrifirm aan de Ter Wuppingerweg 4-6 in Onstwedde.

Vanaf 13.00 uur kunt u hier terecht voor proefrit op de motor, scooter of in de auto, uiteraard onder begeleiding van één van de instructeurs van Folkers Rijopleidingen.

Onder de nieuwe aanmeldingen deze week  voor het B rijbewijs, die nog dit jaar beginnen word de hoofdprijs verloot op zaterdag, tijdens de Open Dag om 17.00 uur.

Ook kunnen de door Folkers uitgedeelde flyers tijdens deze middag worden ingeleverd, ieder uur word er een leuke prijs verloot onder de ingeleverde flyers.

En iedereen die zich deze week aanmeld, tot zaterdag 17.00 uur voor de categorie B, en die nog dit jaar beginnen krijgen een gratis proefles en een gratis slipcursus?

Iedereen is welkom en de medewerkers van Folkers Rijopleidingen hopen u te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje.

Website