• Terug
  • Nieuws
  • Western Party in JSDB
16 september 2013

Naast bekende party’s als Goud van oud, de Foute party en Oktoberfest organiseert jeugdsoos ‘de Boerderij’ (JSDB) ieder jaar ook één of meerdere nieuwe party’s. Zo ook op zaterdag 21 september, want dan staat de Western Party op het programma.

Deze avond zal het interieur van JSDB worden omgetoverd tot het Wilde Westen, maar dan in het hoge noorden. De jeugdsoos zal worden voorzien van allerlei decoraties en tierlantijntjes zoals cowboys, indianen, cactussen, pistolen, indianentooien en nog veel meer.

Western en muziek. Dan gaan de gedachten natuurlijk naar de even bekende als verguisde hit van de Dikdakkers, ‘Cowboys en indianen’. Een grotere hit is waarschijnlijk ‘Cotton eye joe’ van Rednex en natuurlijk mogen ‘Country roads’ van Hermes House Band niet worden vergeten. Verder draaien de DJ’s van deze avond de populairste hits van dit moment, de beste nummers van vroeger en de leukste feestmuziek.

De Western Party wordt gehouden op zaterdag 21 september, aanvang 20.30 uur. De entree is voor pashouders gratis en niet-pashouders betalen € 3,- entree. De minimumleeftijd is 12 jaar.

Website