• Onstwedder Boys wint van Veenhuizen
14 september 2013

Onstwedder Boys heeft ook de tweede competitiewedstrijd in winst om weten te zetten. In Veenhuizen werd het 3 - 0 voor de Boys, die na twee speelrondes op de eerste plaats in de poule staan.

Hoewel de uitslag doet vermoeden dat het een makkelijke middag voor de Boys was, waren de beide ploegen over 90 minuten gezien behoorlijk aan elkaar gewaagd. In het benutten van kansen waren de Boys echter een stuk effectiever.

Na 35 minuten spelen schoot Peter Orsel op de paal, waarna Robert de Vries de bal in de rebound eenvoudig binnen kon tikken. Met een 1 - 0 voorsprong werd er vervolgens ook gerust. In de tweede helft verrichtte Rein Koudstaal een prima redding op een goed schot van één van de Veenhuizen aanvallers. Na een kwartier spelen was het opnieuw Robert de Vries die een voorzet succesvol afrondde en zo de 2 - 0 liet aantekenen.

In de laatste minuut werd het ook nog 3 - 0 voor Onstwedder Boys. Uit een voorzet van Gerben Meems scoorde Erik Broesder.

Volgende week zaterdag speelt Onstwedder Boys thuis tegen Sleen. Aanvang op De Boskamp is zoals altijd 14.30 uur.