• Terug
  • Nieuws
  • Succes voor Onstweddder judoka's
9 september 2013

Terwijl de trainingen nog maar net weer zijn begonnen, was het eerste judo-toernooi alweer een feit. In Finsterwolde kwamen judoka’s van Judo Ryu Muntendam, Shi-Han Noordbroek, Tan-Ren-Jutsu Finsterwolde/Winschoten, C.S.V.O Onstwedde, Js. Wouter Meijer Nieuwe Pekela, Bruinsma Stadskanaal en Sakaee Bellingwolde bijeen.

Vijf judoka’s van C.S.V.O. streden in Finsterwolde om het eremetaal. Stefan Meesters wist alle partijen te winnen en mocht de hoogste plaats innemen op het ereschavot. Niek Wolfs was lang in de race voor de eerste prijs en wist tot de laatste partij alles te winnen. Hij moest echter na een spannende partij in Melvin Musch, die ook wel eens mee traint in Onstwedde, zijn meerdere erkennen en behaalde zo een verdienstelijke tweede plaats.

Kevin Wubs verloor de eerste partij, wat volgens de trainer zeker niet had gehoeven, maar wist de overige partijen wel te winnen. Hij slaagde er in evenals Leon Smith een tweede plaats te behalen. Larissa Wubs eindigde op haar eerste toernooi op een keurige vierde plaats.

Met één eerste plek, drie tweede plaatsen en een vierde plaats kon de trainer terug kijken op een geslaagd toernooi.