• Terug
  • Nieuws
  • Reis door de chakra's in Gasterij
31 augustus 2013

Onder de noemer ‘Reis door de chakra’s’ staan er dinsdagavond 10 september in Gasterij Natuurlijk Smeerling voor geïnteresseerden oefeningen op de rol die inzicht moeten geven in de werking van chakra’s in hun lichaam en geest.

Maroesja Veken deelt op deze avond de verdieping en eenvoudige oefeningen die ze zelf vanuit diverse opleidingen heeft meegekregen. De bijeenkomst start om 20.00 uur. De chakraleer is een eeuwenoude leer uit India die ervan uitgaat dat wij allemaal chakra’s, ofwel energiewielen in ons systeem hebben. Deze zogenaamde energiewielen hebben allemaal hun eigen functie en staan in verbinding met onze psyche. De chakra’s bieden ons een mogelijkheid om inzicht te krijgen in hoe wij in de wereld staan. Ook kunnen wij zelf invloed uitoefenen op deze energiecentra waardoor heling kan plaatsvinden.

Opgave Gasterij Natuurlijk Smeerling is aan de Smeerling 15 in Onstwedde. De kosten bedragen vier euro per persoon, inclusief thee of koffie en cake. De bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur.

Opgave is gewenst

Voor meer informatie: 06-46370754.

Bron: Streekblad

Website Gasterij