• Spectaculair gelijkspel voor Boys
24 augustus 2013

Onstwedder Boys heeft de bekerwedstrijd tegen derdeklasser SC Angelslo uit Emmen met een gelijkspel afgesloten. Het publiek kreeg deze middag waar voor z'n geld en zag dat de twaalf (!) doelpunten eerlijk over beide teams werden verdeeld: 6 - 6.

Bij rust stond de ploeg uit Emmen met 3 - 2 voor. Namens Onstwedder Boys wist Gerben Meems twee keer te scoren. Na de rust regende het kansen en doelpunten. Robert de Vries, Gerwin de Wijk (twee keer) en Peter Orsel scoorden voor de Boys. Het tweede doelpunt van de Wijk was zeer fraai: Met een prachtige boogbal slaagde hij er in de keeper van Angelso te verschalken.

In de slotfase kwamen de Boys twee keer op voorsprong (5 - 4 en 6 - 5), maar lukte het de Emmenaren telkens om direct weer op gelijke hoogte te komen. Ook het laatste doelpunt mocht er zijn. De spits van Angelso draaide weg bij zijn tegenstander en schoot vanaf 20 meter, onhoudbaar voor keeper Wouter Spaans, de bal in de bovenhoek.

Komende week speelt Onstwedder Boys nog twee bekerwedstrijden. Dinsdag a.s. wordt er in Emmen gespeeld tegen tweedeklasser Drenthina, terwijl zaterdagmiddag de derby in Stadskanaal tegen SJS op het programma staat.