• Terug
  • Nieuws
  • Zorgboerderij De Parelhoeve
19 augustus 2013

Zorgboerderij De Parelhoeve aan de Streekweg 13 in Onstwedde biedt als gezinshuis een vaste of tijdelijke woonplek  voor kinderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.  Ook zijn er mogelijkheden voor dagopvang.

De woonboerderij is volledig aangepast aan de woon- en verblijfsbehoeften van kinderen die in aanmerking komen  voor opvang. Zo is er een snoezelruimte, een grote speel- en verblijfsruimte, er is een kleine kinderboerderij en veel speelruimte in de grote tuin rondom De Parelhoeve. Het aanwezig spel- en ontspanningsmateriaal is voor de doelgroep aangepast.

De accommodatie is nog maar enkele jaren oud, de slaapkamers zijn ruim en er zijn voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig.

De medewerkers van De Parelhoeve hebben veel affiniteit met de doelgroep en voelen zich bevoorrecht om met deze groep te mogen werken. Op de Parelhoeve krijgen de kinderen een liefdevolle, warme, veilige en uitnodigende woonomgeving waarin ze zich thuis kunnen voelen, zichzelf kunnen zijn en zich verder kunnen ontwikkelen.

Zorgboerderij De Parelhoeve is ingericht om maximaal vijf kinderen een woonplek te geven. Er is op dit moment een aantal plaatsen vrij. Daarnaast is het mogelijk om in dagopvang  een dag te komen spelen of een weekend te logeren.

Sinds kort is De Parelhoeve sponsor van Onstwedde.info

Website