• Terug
  • Nieuws
  • Spelweek belooft groot succes te worden
11 juli 2013

Vakantiespelweek belooft weer een groot succes te worden!

De teller voor het aanmelden van de kinderen staat inmiddels al op 204, aanmelden voor de Spelweek kan nog t/m 21 juli via onderstaande link.

Let op !!!!
In het uitgereikte programmaboekje voor de ouders & kinderen is per abuis vermeld dat alleen kinderen die op 1 januari 2013 vijf jaar of ouder zijn aan de Spelweek mee kunnen doen. Dit is niet juist: Kinderen die op 1 januari 2014 vijf jaar of ouder zijn kunnen zich opgeven voor de Spelweek.


Dit jaar is de Vakantiespelweek van 12 t/m 16 augustus. De kinderen worden naar leeftijd ingedeeld in groepen en gaan dan samen allemaal leuke dingen doen, variërend van een sprookjestocht tot een gezamenlijk bezoek aan een pretpark. De oudste kinderen mogen zelfs op dinsdag in de Boerderij blijven slapen.
De organisatie zoekt verder nog naar jongeren van 15 jaar of ouder die zich graag als leiding op willen geven. Ook worden er nog pannenkoekenbakkers gezocht. Meer informatie over de Spelweek is te vinden op de website. Aanmelden als leiding kan via onderstaande link.

Bron: RTV Stadskanaal

Aanmelden kinderen

Aanmelden leiding


Volg de Spelweek ook op Twitter

Stichting Vakantiespelweek Onstwedde
Sanne Bessembinders
Gerjanne Grezel
Margriet Kuper
Henk Jan Potze
Rianne Sandee
Gerbrand Spaans
Harm Visser
Wouter de Vries
Riëtte Wubs