• Terug
  • Nieuws
  • Uitslagen Beachvolleybaltoernooi
4 juli 2013

Ook de tweede avond van het beachvolleybaltoernooi is prima verlopen. Tien damesteams en tien recreantenteams bonden de strijd tegen elkaar aan. Winnaars werden bij de dames ‘Wie binn’n wie’ en bij de recreanten ‘Pak em weer op’.

De finale bij de Dames Competitie ging tussen ‘Wie binn’n wie’  en de ‘Zand Toppers’. Beide teams waren eerste geworden in de poule en wisten ook de halve finale in winst om te zetten. ‘Wie binn’n wie’  met Wilma Veldhuis, Harma ten Have, Vera Snoek en Moniek Kruiter bleek in de spannende finale net iets sterker dan het team van Lilian Kruiter, waarin verder ook nog Janneke Smit, Elise Boels, Rianke Nieuwenhuis en Lisette Dekker meespeelden. De eindstand was 26 – 24.

Bij de recreanten ging de finale tussen ‘Pak ‘em weer op’, de winnaars van vorig jaar, en de ‘Ultieme Aardboiders’.  Pak ‘em weer op, met Ben Wilzing, Harm Jan Luring, Gerben Meems en Sion Bleeker slaagden er in om hun titel van vorig jaar met succes te verdedigen en wonnen de finale met 25 – 22 van het team van Martin Kruiter, dat verder nog bestond uit Wubbe Migchels, Frank Boels en Bert Hoekzema.

Na afloop kregen beide winnende teams een slagroomtaart aangeboden. De organisatie kan terugkijken op een geslaagd toernooi met een recorddeelname aan teams en een grote publieke belangstelling.

fotoreportage