• Terug
  • Nieuws
  • Pannenkoekenbakkers gezocht
4 juli 2013

De Vakantiespelweek staat binnenkort weer voor de deur. Het zou de Spelweek niet zijn als ze niet de hulp van jullie dorpsbewoners zouden inroepen.

Dus bij deze hun vraag aan jullie: Op de vrijdag zijn er een heleboel hongerige kinderbuikjes, die na al de leuke Spelweek-activiteiten, gevuld moeten worden met overheerlijke pannenkoeken! Dus welke mama’s, papa’s, oma’s, opa’, broers, zussen, ooms, tantes, neefjes, nichtjes, vriendjes, vriendinnetjes en dorpsbewoners zouden op vrijdag 16 augustus rond twaalf uur een stapel lekkere, warme, vers gebakken pannenkoeken willen afleveren aan de Dorpsstraat 93?

Lijkt het jullie leuk om hen hierbij te helpen, meldt u dan aan bij Sanne Bessembinders. U kunt Sanne bereiken via de mail of telefonisch op: 06-30570937.

Graag bij opgave even aangeven hoeveel pannenkoeken u ongeveer denkt te gaan maken. De eventueel gemaakte kosten kunnen bij ons gedeclareerd worden. U kunt tegelijk met het brengen van de pannenkoeken uw bonnetje inleveren bij een van de bestuurleden (oranje shirt).

In afwachting van jullie reacties willen zij jullie alvast bedanken en hopelijk tot in de Spelweek!

Hartelijke groeten namens het Vakantiespelweek bestuur,
Gerjanne Grezel & Sanne Bessembinders

E-mail Sanne