• Terug
  • Nieuws
  • Nieuwe spelers bij FC Groningen
1 juli 2013

De kans is groot dat de nieuwe aanwinsten van FC Groningen Eric Botteghin (afkomstig van NAC) en Gilliano Wijnaldum (overgekomen van AZ) speelminuten krijgen in het oefenduel met Onstwedder Boys op dinsdagavond 2 juli.

William Troost-Ekong traint tot en met dinsdag mee met de selectie van FC Groningen. De 19-jarige verdediger komt dinsdagavond nog in actie tijdens het oefenduel met Onstwedder Boys. Daarna neemt de technische staf een beslissing over Ekong, die de afgelopen drie seizoenen in Engeland in de opleiding van Tottenham Hotspur speelde. Ekong loopt sinds vorige week stage bij FC Groningen en voetbalde afgelopen zaterdag in Uithuizen de eerste 45 minuten mee als centrale verdediger in de seizoensouverture tegen RWE Eemsmond.

Het duel op sportpark De Boskamp begint om 19.00 uur. De wedstrijd, die onder leiding staat van voormalig profscheidsrechter Roelof Luinge, wordt gespeeld in het kader van het 50-jarig jubileum van de Onstwedder voetbalclub. De entree bedraagt negen euro en kinderen tot en met 12 jaar betalen 4 euro.

Bronnen: Streekblad en FC Groningen