• Terug
  • Nieuws
  • Vlagtwedder winst bij Beachvolleybal
29 juni 2013

Op de eerste avond van het Beachvolleybaltoernooi ging de winst bij de Heren Competitie naar het team Still Young uit Vlagtwedde. Bij de categorie Jeugd Recreatief werd het team Keet Onstwedde eerste.

Onder redelijke weersomstandigheden werkten de heren hun competitie in twee poules af. In Poule A eindigde Hatjee op de eerste plaats voor de Amazing Schuddeldouk'n. In poule B won Still Young al hun wedstrijden en werden de Velddijkers tweede.

In de halve finales bleek dat de poulewinnaars ook hier duidelijk de sterkste waren. Hatjee won met 25 - 13 van de Velddijkers, terwijl Still Young met 25 - 9 te sterk was voor de Amazing Schuddeldouk'n. De finale werd een spannende aangelegenheid waarbij de ploeg uit Vlagtwedde (met Gert Meulman, Ron Meulman, Jurjan Doornbos en Jan Koert Tersteeg) met 25 - 22 de winnaars van vorig jaar, Hatjee (met Roelof Migchels, Geert Jan Huiges, Werner Wessels en Erwin Ananias) het nakijken gaf.

Keet Onstwedde (met Jelle de Vries, Martijn Bruggers, Eddy Prins en Mark Meijer) won de recreatieve poule door drie van de vier wedstrijden te winnen en er één gelijk te spelen.

Beide winnende teams kregen na afloop een taart uitgereikt. Komende woensdag, 3 juli, staan de categorieën Dames Competitie en Recreatief op het programma. De eerste wedstrijden worden dan om 18.30 uur gespeeld.