• Terug
  • Nieuws
  • Kwaliteitskeurmerk Boerderij Hooghei
18 juni 2013

Onlangs heeft Boerderij Hooghei het branchekeurmerk "Kwaliteit laat je zien' behaald.

De federatie Landbouw en zorg heeft aan Boerderij Hooghei het branchekeurmerk "Kwaliteit laat je zien" toegekend. Aan de hand van kwaliteitseisen van het kwaliteitssysteem Zorgboerderijen heeft Boerderij Hooghei een kwaliteitssysteem opgesteld. Nadat dit kwaliteitssysteem in het bedrijf een jaar is gehanteerd komt een onafhankelijke beoordelaar toetsen of het kwaliteitssysteem ook daadwerkelijk wordt toegepast. Deze beoordeling was positief en daarmee heeft Boerderij Hooghei het begeerde branchekeurmerk ontvangen. In Nederland is dit branchekeurmerk aan 365 zorgboeren toegekend.

Met dit keurmerk wordt voldaan aan de voorwaarde van de kwaliteitswet zorginstellingen dat de zorginstelling aantoonbaar aan de kwaliteit van hun diensten werkt en dit ook zichtbaar en meetbaar maakt. Daarnaast heeft het keurmerk betekenis voor de AWBZ-toelating en is voldaan aan de risico-inventarisatie die op grond van de ARBO wet moet worden uitgevoerd.
Met het keurmerk maakt Boerderij Hooghei zichtbaar hoe en wat ze aanbieden aan begeleiding en zorg.  CliĆ«nten en hun zorgpartners weten dan wat ze mogen en kunnen verwachten en zo bepalen of de zorg en begeleiding aansluit op hun verwachting en wensen.

Website

Open dag bij Boerderij Hooghei op zaterdag 22 juni van 10.00 tot 17.00 uur, iedereen is welkom!