• Terug
  • Nieuws
  • Uitslag economie-examen later
12 juni 2013

Een aantal examenkanditaten van Ubbo Emmius Stadskanaal, Onstwedde, Veendam en Winschoten moeten een dag langer nagelbijten.
 
Naar aanleiding van de gestolen eindexamens bij de Rotterdamse school Ibn Ghaldoun heeft de inspectie besloten dat voor alle examenkandidaten vmbo-gl/tl met economie in hun pakket de uitslag 24 uur wordt opgeschort. Dat betekent dat leerlingen van vmbo gl/tl die examen hebben gedaan in economie niet vandaag, woensdag 12 juni, te horen krijgen wat de uitslag van hun examen is. Dat gebeurt pas morgen, donderdag 13 juni

Alle andere examenkandidaten vmbo gl/tl krijgen vandaag, woensdag 12 juni,  de examenuitslag wel te horen volgens de afspraken die daarover op school gemaakt zijn. Hetzelfde geldt voor alle examenkandidaten vmbo basis en kader.

Over de havo- en vwo-examens op andere scholen dan Ibn Ghaldoun volgt vandaag, woensdag, een besluit.
 
De directie en medewerkers van Ubbo Emmius betreuren deze ontwikkelingen zeer en streven ernaar  de examenkandidaten zo goed mogelijk te informeren en adviseert hun daarom onderstaande website zo goed mogelijk in de gaten te houden.

Website