• Terug
  • Nieuws
  • Beachparty in De Boerderij
8 juni 2013

Het seizoen 2012 – 2013 is voorbij gevlogen. Zaterdag 22 juni houdt jeugdsoos ‘de Boerderij’ namelijk alweer de voorlaatste party van dit seizoen. Deze avond wordt de zomer in JSDB gepropt. Er wordt afgesloten met één van de toppers van JSDB, de Beachparty!
 
Net als vorig jaar zal JSDB deze avond worden omgetoverd tot een overdekte zandbak! Verder zal de activiteitencommissie het interieur aankleden met opblaasbare zomermeuk, vrolijke, kleurrijke slingers en vlaggen en natuurlijk zijn de zogenaamde Hawaï-slingers verkrijgbaar.

DJ Mark Kruize zal deze avond de allergaafste zomerplaten voor je draaien. Denk aan muziek van Gusttavo Lima en Michel Telo, maar ook aan tophits van weleer, van the Underdog Project en Mr. President. JSDB-vrijwilliger Henk Jan Potze zorgt dit jaar voor de aller-lekkerste (ook alcohol-vrije) cocktails. Haal dus je zwembroek of bikini tevoorschijn, poets je zonnebril nog even op en trek je slippers aan!   

De Beachparty is toegankelijk voor iedereen vanaf 12 jaar. De entree bedraagt drie euro en pashouders mogen gratis naar binnen. De Beachparty begint om 20.30 uur.

Website