• Terug
  • Nieuws
  • Touwtrektoernooi naar andere locatie!
4 juni 2013

Aanstaande zaterdag wordt het jaarlijkse touwtrektoernooi weer door Jeugdsoos De Boerderij georganiseerd. Dit jaar is het toernooi echter niet op het weiland naast de Boerderij.
 
In mei 2010 heeft Onstwedde genoten van een stratentouwtrektoernooi dat sinds lange tijd weer bij jeugdsoos ‘De Boerderij’ werd georganiseerd. De ene straat sleurde de andere straat naar de andere kant van het veld. Of er werd met veel inspanning getrokken en toch verschoof het dikke touw slechts enkele centimeters. Vanaf de zijlijn schreeuwden de mensen naar kennissen of familieleden en moedigden ze zo aan.

In dat jaar mocht de Verlengde Luringstraat zich de beste touwtrekkers van het dorp noemen. In 2011 heeft de jeugdsoos deze traditie voortgezet en is de Dorpsstraat kampioen touwtrekken geworden en in 2012 werd dit weer de Verlengde Luringstraat, maar wie zal dit jaar aan het langste eind trekken?

Op zaterdagavond 8 juni om 19.00 uur zal dit toernooi weer plaats vinden. Dit jaar is het door werkzaamheden aan het land naast de jeugdsoos niet mogelijk om het stratentouwtrektoernooi aan de Dorpsstraat te houden. De commissie heeft daarom besloten om het toernooi op het grasveld aan de Landlaan te houden (waar voorheen de Langeveldschool stond). Komt u ook?

Als alle teams geformeerd zijn zal op 8 juni 2013 het officiële touwtrektouw uit de kist worden gehaald en gereed worden gemaakt voor het stratentouwtrektoernooi!

Het belooft net als in de vorige jaren een groot en bovenal gezellig Onstwedders spektakel te worden. De jeugdsoos ziet in ieder geval uit naar uw deelname of uw aanmoediging.

Website