• Terug
  • Nieuws
  • Schoenenhuis Drenth behoudt pedicure
1 juni 2013

Er gaan geruchten rond dat er met ingang van 28 juni 2013 geen pedicure meer aanwezig is bij Schoenenhuis Drenth in Onstwedde, vanwege het vertrek van Voetverzorgingssalon Marieke.

Zij willen deze geruchten meteen naar het rijk der fabelen verwijzen. Schoenenhuis Drenth blijft een plezierige en nauwe samenwerking voortzetten met Miranda Swart. Miranda werkt reeds zes jaar als pedicure bij Schoenenhuis Drenth en zal dat gewoon blijven doen. Schoenenhuis Drenth staat bekend om goede service, kennis van zaken en vakmanschap bij het vervaardigen van orthopedisch schoeisel. Miranda Swart koppelt een gedegen vakkennis en ervaring aan plezier in haar werk. Zo is er al jaren een bijzondere band tussen de beide zaken. De klant profiteert daarvan. Bijvoorbeeld omdat complete voetverzorging en verkoop van mooie, betaalbare kwaliteitsschoenen en het maken van orthopedische schoenen en steunzolen onder één dak zijn te vinden. Eind juni is Miranda tevens gediplomeerd medisch pedicure, zodat de klant nog steeds bij haar terecht kan met een medische indicatie waarbij een zorgverzekeraar bijzondere eisen kan stellen aan de pedicure.

Vanaf 28 juni 2013 staat Miranda voor u klaar, maar natuurlijk gaan alle reeds gemaakte afspraken gewoon door en kunt u altijd terecht voor het maken van een nieuwe afspraak!

En dat is nog niet alles… U wordt zeer binnenkort nader geïnformeerd over feestelijke opening van de geheel vernieuwde pedicure salon en speciale openingsacties.

Schoenenhuis Drenth