• Terug
  • Nieuws
  • Word donateur van de Feestweek
20 mei 2013

Ieder jaar doet de feestweekcommissie haar best om een week lang diverse feestelijke en sportieve activiteiten te houden tijdens de Onstwedder Feestweek. De feestweek is hierbij altijd afhankelijk van sponsors en bijdragen van ondernemers uit Onstwedde en omgeving. Hierdoor is er een beperkt budget. Door het werven van donateurs wil de commissie nog meer mogelijk maken tijdens de feestweek.
 
Word nu donateur van de Onstwedder Feestweek. ,,Met de bijdragen van donateurs kunnen wij nog meer en leukere activiteiten organiseren’’, vertelt Adri Timpener namens de organisatie. ,,Tijdens de braderie in 2006 hebben wij een start gemaakt en dit heeft in de jaren erna een goed vervolg gekregen. Wij hebben nu ruim honderd donateurs. Dat aantal willen wij graag uitbreiden.’’
 
De feestweekcommissie heeft mede door het groeiende aantal donateurs een gezonde financiele balans. Hierdoor kunnen we soms iets extra's tijdens de feestweek doen.
 
Gratis
Wie donateur is, geniet van voordeel. Zo krijgen donateurs korting op deelname aan diverse activiteiten tijdens de feestweek. Donateurs die meedoen aan de Fietsdriedaagse betalen bijvoorbeeld de helft van de inleg. Voor de kinderen kunnen wij de activiteiten, dankzij onze donateurs en sponsors, gratis houden.
 
Kosten
Gezinnen betalen tien euro per jaar, individuele donateurs betalen vijf euro. Wie donateur wil worden, kan zich aanmelden via e-mail onder vermelding van ‘donateur OFW’. Wie al donateur is, kan in de maand juni een van de bestuurleden aan de deur verwachten met de donateurskaart voor 2013.

Bron: Onstwedder Feestweek

Wordt donateur en meld je aan per mail

Website