• Terug
  • Nieuws
  • Wandelcoachdag vanuit de Gasterij
18 mei 2013

Gratis kennismaking met „Wandelend Coachen‟ tijdens de 2e Nationale WandelCoachDag (#NWCD) op zaterdag 25 mei 2013.

Op zaterdag 25 mei vindt de Nationale Wandelcoachdag plaats. Op ruim 50 locaties in Nederland kunnen geïnteresseerden, door middel van diverse activiteiten, gratis kennismaken met de toegevoegde waarde van „wandelend coachen‟.
Wandelcoaches kiezen de buitenlucht voor hun praktijk en nemen cliënten mee voor een actieve en heilzame wandeling. Ze begeleiden en ondersteunen oa. bij verliesverwerking, loopbaankeuzes, relatieproblemen, burn-out en andere psychosociale problemen.

Ook in Westerwolde is er een programma. In deze regio is Ane Vermaat actief. “Bewegen in een groene omgeving is erg goed voor je stemming en je zelfvertrouwen. Dit is in diverse studies aangetoond. Als je dat bewegen dan combineert met professionele begeleiding door een coach of therapeut, ontstaat een heel sterke mix. Daarbij is het voor zowel de coach als de cliënt een stuk aangenamer werken en gaat bovendien je conditie nog vooruit”.

Op 25 mei kunt u voor een nadere kennismaking terecht bij Gasterij Natuurlijk Smeerling, Smeerling 15 te Onstwedde.
Tussen 10.00 en 15.00 uur kunt u individuele wandelcoach-sessies doen, en om half vier start een ontspanningswandeling.

Alle activiteiten zijn gratis maar u dient zich wel vooraf aan te melden: M 06 50 824 815 of per mail.

De Nationale WandelCoachDag is een initiatief van Wandelcoach Nederland. Meer informatie hierover vindt u op de website.

Aanmelding per mail

Nationalewandelcoachdag.nl