• Terug
  • Nieuws
  • Wandelcoachdag vanuit De Meelschuur
15 mei 2013

Op zaterdag 25 mei vindt de Nationale Wandelcoachdag plaats. Op ruim 50 locaties in Nederland kunnen geïnteresseerden, door middel van diverse activiteiten, gratis kennismaken met de toegevoegde waarde van ‘wandelend coachen’.

Ook in Ter Wupping is er een programma. Geïnteresseerden kunnen op zaterdag 25 mei gratis kennismaken met wandelcoaching. Gratis zijn er drie individuele wandelingen en één groepswandeling.

Het thema is Walk&Talk en tijdens het wandelen kunnen in een goed gesprek verschillende onderwerpen aan de orde komen. Bijvoorbeeld: Loopt het even niet? Loop je vast? Loop je tegen de grenzen van je kunnen aan? Loop je jezelf voorbij? Loop je risico’s die je niet meer overziet? Loop je ook graag in de natuur? Tijdens het wandelen is het heerlijk om het hoofd leeg te maken en alle emoties en gedachten op een rijtje te krijgen. Ook geven mensen zich veel meer bloot dan als men tegenover elkaar zit. Daardoor krijgt de coach de gelegenheid om door te vragen en zetten mensen hun gedachten op een rijtje. Niet alleen problemen worden besproken. Ook talenten en mazzeltjes komen aan de orde. Het is belangrijk dat mensen lekker in hun vel zitten. Door hen te coachen en met hen te wandelen, gebeurt dat ook.

Programma:
De individuele wandelingen starten om 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur vanaf De Meelschuur, Ter Wuppingerweg 3, 9591 VH Onstwedde
De groepswandeling start hier ‘s avonds om 18.00 uur en de lengte van deze groeps-wandeling is ongeveer 7 km.

Aanmelden en informatie:
Aan deelname zijn geen kosten verbonden, wel de eigen consumpties.
Graag even aanmelden per mail of 06-15027999.
Voor individuele coaching verplichte aanmelding!

Deze dag wordt in Onstwedde georganiseerd door: Eltjo Glazenburg, Uw wandelcoach.

Bron: Nationalewandelcoachdag.nl

Aanmelden

De Meelschuur