• Terug
  • Nieuws
  • Huisinghelaan zevende van Nederland
9 mei 2013

Van de meer dan 150 geselecteerde deelnemers heeft de Huisinghelaan in Onstwedde de zevende plek behaald bij het Klimaatstraatfeest. Vorig jaar eindigde de straat ook al relatief hoog met de vierentwintigste plek. Met de zevende plaats wint de Huisinghelaan een bedrag van 500 euro. 

Het Klimaatstraatfeest is een energiebesparingswedstrijd die dit jaar voor de vijfde keer is gespeeld door (inwoners van) straten in Nederland. De HIER Klimaatcampagne organiseerde de wedstrijd. Een straat verdient punten door met zoveel mogelijk buren in de straat energie te besparen.

De HIER Klimaatcampagne is een initiatief van ruim 30 maatschappelijke organisaties, die samen Nederland willen betrekken bij de oplossing van het klimaatprobleem. Gemeente Stadskanaal is een van de 19 gemeenten in Nederland die zich heeft aangemeld als `Gouden Ster-gemeente'. Gouden
Ster-gemeenten dragen de competitie een warm hart toe en stimuleren hun inwoners om ook mee te doen. Bovendien ontvangen straten in Gouden Ster-gemeenten extra punten tijdens de wedstrijd.

Gemeente Stadskanaal feliciteert alle deelnemers van de Huisinghelaan met de zevende plek bij het Klimaatstraatfeest!

Wilt u meer weten over de HIER Klimaatcampagne of misschien volgend jaar ook meedoen met uw straat? Lees hieronder meer.

Meer informatie

Bron: Nieuwsbank