• Terug
  • Nieuws
  • VCO '72 Dames 1 bijna kampioen ....
1 april 2024

De dames van VCO '72 kunnen komende zaterdag in Sporthal De Bast kampioen worden. Tegenstander is dan Flash/Veendam D3, dat momenteel op de negende plaats in de competitie staat. De VCO-dames hebben aan twee gewonnen sets genoeg om voortijdig het kampioenschap binnen te halen.

VCO '72 Dames 1 wist de lastige wedstrijd tegen Action D1 vorige week met 3 - 1 te winnen. Concurrent Sleen D1 verloor verrassend thuis met 1 - 3 van Volop '69 D1 en heeft daardoor met nog twee wedstrijden te spelen negen punten achterstand. Eerder dit seizoen wonnen de VCO-dames in Veendam eenvoudig met 4 - 0.

De wedstrijd begint komende zaterdag (6 april) om 17.00 uur. Iedereen is uiteraard van harte welkom om de VCO-dames te steunen. Nog maar twee seizoenen geleden wisten de dames te promoveren naar de eerste klasse, waarin ze vorig seizoen op een knappe tweede plaats eindigden. Nu lonkt dus promotie naar de Dames Promotieklasse.

Overigens slaagde VCO '72 Dames 2 er vorige week al in om kampioen in de tweede klasse te worden, waardoor het komend seizoen in de eerste klasse mag uitkomen.