• Terug
  • Nieuws
  • Onstwedder Boys uitgeschakeld
29 december 2023

Onstwedder Boys is in de tweede ronde van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi uitgeschakeld. In Dalen werd één keer gelijk gespeeld en drie keer verloren.

In Sporthal 't Grootveld in Dalen, waar het erg druk was met veel supporters van de deelnemende teams, zag het er lange tijd naar uit dat Onstwedder Boys de eerste wedstrijd in winst zou gaan omzetten. Tegen De Weide uit Hoogeveen kwamen de Boys met 3 - 0 en 4 - 3 voor, maar in de laatste minuut maakte de ploeg uit Hoogeveen toch nog de gelijkmaker. Eindstand: 4 - 4.

De tweede wedstrijd tegen Bergentheim uit Overijssel werd met 1 - 4 verloren en het derde duel tegen Rolder Boys eindigde in een kansloze 1 - 6 nederlaag. Inmiddels konden Bert Jan Wilzing en Marcel Paans wegens een blessure niet verder spelen. De laatste wedstrijd tegen Dalen, waar voor de Boys niets meer op het spel stond, werd met 1 - 3 verloren.

Onstwedder Boys eindigde op de laatste plaats in de poule. Rolder Boys werd winnaar van de poule en plaatste zich met De Weide en Dalen voor de halve finale. Volgende week zaterdag (6 januari) is de finaleronde. Deze is op RTV Drenthe de hele dag live te volgen.