• Terug
  • Nieuws
  • Finale nacompetitie in Musselkanaal
13 juni 2023

Onstwedder Boys en SJS treffen elkaar in de finale van de nacompetitie in Musselkanaal. De wedstrijd begint komende zaterdag 17 juni om 14.30 uur. Als Onstwedder Boys wint, dan promoveert het alsnog naar de derde klasse.

Onstwedder Boys won afgelopen zaterdag op De Boskamp met 4 - 2 van HSC uit Sappemeer. SJS won na strafschoppen van FC Assen, de ploeg die in de vierde klasse D achter Onstwedder Boys op de derde plaats was geëindigd. Na 90 minuten stond het 1 - 1 en na de verlenging 2 - 2.

In het seizoen 2021 - 2022 zaten beide teams bij elkaar in de vierde klasse D. In Stadskanaal won Onstwedder Boys met 1 - 2, terwijl er in Onstwedde met 2 - 2 werd gelijkgespeeld. Het lukte SJS toen om via de nacompetitie te promoveren.

De wedstrijd staat onder leiding van de 20-jarige scheidsrechter M. Bosma uit Surhuisterveen. Hij wordt geassisteerd door twee neutrale grensrechters.

Het is mogelijk om met de supportersbus mee te gaan naar de wedstrijd. Er zijn nog wat plaatsen beschikbaar. Opgeven kan via Harm Jan Hartsuiker (tel. 06 20329690). De kosten voor deze reis zijn €5,- per persoon.