• Terug
  • Nieuws
  • Update nieuwe website Onstwedde.info
22 april 2023

Update omtrent geheel vernieuwde website van Onstwedde.info

Er wordt momenteel gewerkt aan de afronding van de technische fase, waarna we dan de testfase ingaan.

En daarna zijn we bij de laatste horde aanbeland, de migratie van de complete inhoud van de huidige website naar de geheel vernieuwde website van Onstwedde.info

 

Persbericht eind 2022:

De website Onstwedde.info is dit jaar 10 jaar in de lucht. Op 1 januari 2012 is stichting Onstwedde.info gestart met een voorlopig site en op dinsdag 29 mei 2012 is de eerste versie van huidige site online gebracht. Inmiddels zijn tal van veranderingen en wijzigingen aangebracht, maar de basis is nog steeds hetzelfde.

Als we terug kijken zijn het tien succesvolle jaren geweest. Verschillende rubrieken zijn de revue gepasseerd. Een aantal is nog steeds actueel, een aantal is gestopt en in de loop van de jaren zijn er ook wat rubrieken toegevoegd.
We beseffen ons dat we dit niet tot stand hadden kunnen brengen zonder onze vrijwilligers en sponsoren.

Het zogenaamde CMS van de huidige website (zeg maar de achterkant van de website waar alle foto’s en berichten worden ingevoerd) moet nodig worden vervangen door een nieuwe versie.

Daarom is in de afgelopen periode goed nagedacht over het vernieuwen van de website en in welke vorm we dat willen doen. 

De knoop is (eindelijk) doorgehakt en we hebben besloten een compleet nieuwe website te laten bouwen.   

Op de nieuwe site komen alle artikelen en foto’s die in de afgelopen jaren op de huidige site is geplaatst gewoon weer terug. Er gaat geen informatie verloren. De website krijgt een geheel nieuwe Lay-out, wel gaan we wat sleutelen aan de rubrieken om de site overzichtelijker te maken.

Het concept-ontwerp is besproken met onze vrijwilligers en bestuursleden van Ocrea en de Handelsvereniging. Iedereen is na afloop enthousiast vertrokken.

Er is inmiddels begonnen met een bouw van de nieuwe site. 


Het bestuur van Onstwedde.info

 

Team vrijwilligers Stichting Onstwedde.info

Anneke Orsel

Annie Schreuder
Albert Wubs
Bé Wilzing
Bert Wolfs
Derk Scheper
Freek Moorlag
Frits van der Heide
Geert Schreuder
Gerda Nijenbrinks
Gert Meijer
Hendrik Wolfs

Jan Bossen

Jan Hidde Wilzing
Jan Uittenbogaart

Jolanda Freitag
Klaas Meijer
Roelie Knigge

Trijnie Meems