• Terug
  • Nieuws
  • Voorjaar in je bol rit
17 april 2023

Bij Manege de Driesporen te Onstwedde zitten ze niet stil, de activiteitencommissie heeft aan het begin van dit jaar een agenda opgesteld met diverse leuke activiteiten en buitenritten.

De omgeving rondom de manege leent zich hier perfect voor, rustige wegen en een prachtige natuur! Tijdens de meeste ritten krijg je ook nog eens de kans om door een van de aangelegde voorden te gaan, wat garant staat voor veel plezier voor zowel mens als dier!

De georganiseerde buitenritten duren zo'n 2 uur en bij terugkomst staat er altijd een bij het thema passend hapje en drankje met een leuke attentie voor alle deelnemers klaar! We zien vaak dat de deelnemers zich qua outfit aanpassen aan het thema, dit is uiteraard niet verplicht.

Tijdens alle ritten en activiteiten is er een fotograaf aanwezig die de deelnemers vastlegt en zorgt voor een mooie blijvende herinnering .

De routes zijn volledig uitgezet en voor de zekerheid krijg je van de organisatie ook nog een routebeschrijving met kaart mee. Zowel ruiters als menners kunnen zich aanmelden.
 
De volgende ritten staan dit jaar op de agenda:
 
29 april Voorjaar in je bol rit
1 juli Glitter and glamour rit
21 oktober Pompoenenrit
 
Naast bovengenoemde ritten vindt op zaterdag 2 september de inmiddels bekende Ride & Run Onstwedde weer plaats en op zaterdag 16 december de sfeervolle Santaride.
 
Voor meer informatie en aanmelding zie onze website en/of social media.

Website

Foto: Freerk Boskers