• Terug
  • Nieuws
  • Opening zwembad 't Vlasmeer
16 april 2013

De zomer komt er aan en daarom opent zwembad 't Vlasmeer weer haar deuren!

Zaterdag 27 april om 13.00 uurwordt het zwembad feestelijk geopend met om 16.00 uur een ballonnenwedstrijd. Kinderen kunnen vanaf 15.30 uur ballonnen ophalen. De eigenaar van de ballon die het verst weg komt en terug wordt gestuurd wint een prijs.
Het zwembad is deze dag gratis toegankelijk van 13.00 – 16.30 uur, ongeacht de weersomstandigheden. Iedereen is van harte welkom!

Voorverkoop abonnementen
De voorverkoop van abonnementen is gestart. Een abonnement kan digitaal worden bestellen via de website van het zwembad (zie onder aan deze pagina). Daarnaast is er op zaterdag 27 april van 13.00 – 16.00 uur nog de mogelijkheid een zwemabonnement te kopen. Een persoonlijk abonnement in de voorverkoop kost € 42,00 een gezinsabonnement € 114,10.

Ochtendzwemmen
Van maandag t/m donderdag is het zwembad van 07.15 - 09.30 uur geopend voor ochtendzwemmers. Alle abonneehouders zijn van harte welkom dan te komen zwemmen. Er zijn reeds 35 ochtendzwemmers die het zwemmen in de ochtenduren financieel mogelijk maken. Dit zouden er meer kunnen zijn. Mocht het blijken dat u (bijna) elke week gaat ochtendzwemmen (of nog vaker), dan wordt van u een eenmalige bijdrage van € 10,00 in de onkosten verwacht.
Ochtendzwemmers kunnen zich aanmelden bij Albert Meems via (0599) 331502 of per mail.

Overlast
Af en toe gebeurt het dat onbevoegden buiten openingstijden het zwembadterrein betreden. Dit is verboden volgens art. 461 wetboek van Strafrecht. (verboden toegang voor onbevoegden). Stichting Werkroep 't Vlasmeer vraagt uw en jouw medewerking door overtredingen te melden.

Meer informatie over tarieven, openingstijden en de activiteiten is te vinden op de infopagina van het zwembad.
Woensdag 17 april, staat er ook informatie in de regiobladen!

Stichting werkgroep 't Vlasmeer wenst iedereen een heel goed, sportief en zonnig zwemseizoen gewenst!


Website zwembad 't Vlasmeer

E-mail Albert Meems

Infopagina zwembad 't Vlasmeer