• Onstwedder Boys wint van VVS
13 april 2013

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag in Oostwold prima zaken gedaan. VVS werd met 2 - 0 aan de zegekar gebonden, terwijl concurrent Veendam 1894 verloor. Hierdoor is de ploeg uit Onstwedde gestegen naar de vierde plaats in de Vierde Klasse C.

In een rommelige eerste helft vielen er aan beide kanten nauwelijks kansen te noteren. Toch was het Onstwedder Boys dat na ruim twintig minuten spelen op voorsprong kwam. Gerwin de Wijk speelde vanaf links de bal naar Harm Jan Wilzing, die een tegenstander uitspeelde en vanaf de rand van de 16-meter het doel trof.

Na de rust werd het spel niet beter en bleef het tot het einde van de wedstrijd spannend. Vijf minuten voor tijd ging Ricardo Buitelaar goed door, omspeelde de keeper van VVS en legde de bal op Peter Orsel die eenvoudig binnen kon tikken. VVS kreeg daarna nog één goede mogelijkheid, waarbij de bal tegen de paal belandde.

Komende dinsdagavond speelt Onstwedder Boys de inhaalwedstrijd tegen Sportclub Zweeloo. De wedstrijd begint op sportpark de Boskamp om 19.30 uur.