• Terug
  • Nieuws
  • Veel foto's en video's lichtjesparade
12 december 2022

Afgelopen zaterdag organiseerde Manege de Driesporen voor de 3e keer de lichtjesparade in Onstwedde.

Na twee jaar van afwezigheid door Covid kon men dit jaar eindelijk weer van start! Het was nog even spannend of het weer roet in het eten zou gaan gooien in verband met gladheid, maar gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind.

De organisatie was onder de indruk door het enorme aantal aanmeldingen, de creativiteit en de hoeveelheid lichtjes! In 1 woord geweldig! De deelnemers zagen er stuk voor stuk schitterend uit, van arrensleeën met bellentuigen, ijsberen en rendieren, tot lange jurken met gekleurde lichtjes!

Wat was het een feestje, drommen mensen in het dorp die de moeite hadden genomen om te komen kijken naar de lichtjesparade!

Na een mooie ronde door het dorp, waarbij meerdere keren de Winterfair op de Woldbrink werd aangedaan, konden de deelnemers na afloop in de manege weer opwarmen met een beker warme chocolademelk en iets lekkers.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde avond en wil alle deelnemers, vrijwilligers en alle belangstellenden bedanken voor het laten slagen van dit evenement!
We hopen er volgend jaar tijdens de Santaride weer net zo'n feestje van te kunnen maken.

Manege De Driesporen
Foto's bij dit nieuwsbericht zijn gemaakt door Freerk Boskers


Foto's Gina Looden

Foto's Bert Wolfs

Foto's Westerwolde Actueel


Facebook manege De Driesporen

Facebook Ko Kamies

Facebook Freerk Boskers

Facebook Jan Geert Sterenborg


Video Freerk Boskers

Video Rik de Wijk

Video Ivette Dijk