• Terug
  • Nieuws
  • Kunstijsbaan op De Woldbrink
10 december 2022

Vrijdag 9 december en zaterdag 10 december kan er geschaatst worden op de kunstijsbaan op De Woldbrink aan de Dorpsstraat in Onstwedde.


GRATIS SCHAATSEN
op de kunstijsbaan:


Vrijdag vanaf 16.00 tot 21.00 uur

Vrijdag om 18.00 uur (tot 18.20 uur) komt RTV Noord live verslag doen vanaf de ijsbaan.

 
Zaterdag vanaf 10.00 tot 21.00 uur


Er zijn speciale schaatsen aanwezig welke geschikt zijn voor de baan.

Eigen schaatsen zijn niet toegestaan.

Koek-en-zopie kraam is geopend.


WINTERFAIR

Zaterdag 10 december vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur met diverse lekkernijen, dampende glühwein, (lokale) producten van onze ondernemers en knappende vuren. Kom en geniet!

De Woldbrink wordt sfeervol aangekleed met vuurkorven, draaiorgel en standhouders in Dickens style! Op de fair kunt u bij lokale ondernemers, verenigingen en Onstwedder gaarv'n producten kopen en proeven. Voor de kinderen is er sneeuwbal gooien, ijspegel vangen, grabbelton, marshmallows en suikerspinnen.


LICHTJESPARADE

Zaterdag 10 december organiseert Manege De Driesporen voor de 3e keer een schitterende lichtjesparade in Onstwedde. Om 19.00 start de parade vanaf de manege voor een optocht door het dorp met een stoet prachtig door lichtjes versierde paarden en wagens.

Route:
Start manege De Driesporen, Wessinghuizerweg, Dorpsstraat, Havenstraat, Jabbingelaan, Dorpsstraat, Karskenslaan, Boslaan, Landlaan, Lijnackerslaan, Boelslaan, Boslaan, Hardingstraat, Dorpsstraat, Wessinghuizerweg.