• Terug
  • Nieuws
  • 'Sfeervol Onstwedde' geen prioriteit
2 november 2022

Voorgaande jaren was de werkgroep ‘Sfeervol Onstwedde’ actief. Door diverse omstandigheden en evaluatie tijdens de ALV  is besloten om deze werkgroep anders in te richten.

Aanvankelijk was de opzet om dit jaar te starten met ‘Wie is het Sfeervolst’ – hierbij de ondernemers en inwoners van Onstwedde betrekken om een sfeervol dorp te presenteren aan een ieder die dat wil.
Echter, gezien de situatie in de wereld en de mede daarmee gepaard gaande verhoging van de energiekosten hebben we als vereniging gemeend dit thema voorlopig een halt toe te roepen. We kunnen niet de verwachting scheppen dat in de huidige markt en de soms benauwende posities van ondernemers en inwoners, prioriteit bij ‘het sfeervol zijn’ ligt. Uiteraard is het aan ieder individu om dit zelf te bepalen en de vrije hand daarin te nemen.

Wij zullen als Handelsvereniging het dorp zélf voorzien van gepaste entrees. Dat dit minder groots uitgepakt zal worden dan voorgaande jaren heeft te maken met de aanpassing waarin wij vinden dat we elkaar moeten (onder)steunen.
We hopen jullie hiermee tegemoet te komen in de beleving en voldoende te hebben geïnformeerd.

Handelsvereniging Onstwedde