• Terug
  • Nieuws
  • Uitslagen turnwedstrijden Grijpskerk
9 april 2013

Afgelopen zaterdag waren er in Grijpskerk turnwedstrijden, waarbij de turnsters van CSVO zich konden plaatsen voor de provinciale kampioenschappen van 25 mei in Uithuizen.

Voor de meiden van het recreatie turnen was het de eerste officiƫle wedstrijd van de KNGU. Dit was allemaal erg spannend. De meiden hebben allemaal super goed hun best gedaan, met als hoogtepunt een derde plaats voor Anne Eelsing. De 7 jarige Anne, behorend tot de selectie, turnde in de categorie mini-instap nivo 11. Haar beste prestatie was een derde plaats op de balk.

Anna Mulder en Thirza Joosten turnden in dezelfde categorie en behaalden respectievelijk een dertiende en vijftiende plaats. Jonneke de Roo, Lieke Louwdijk, Allyta Heun, Lisa Kloen en Marieke Bloem turnden allen nivo 10 in hun eigen leeftijdscategorie.

Jonneke, behorend tot de selectie, werd negende, met een keurige derde plaats op sprong. Lieke behaalde een dertiende plaats. Lisa en Alytta behaalden een achtste en negende plaats, met allebei een derde plaats op respectievelijk de balk en de mat. Marieke behaalde een achtste plaats.

Carolien Meesters, Wynette Wubs, Sanne de Jong en Shanara Loves turnden in hun leeftijdscategorie op nivo 11. Carolien werd vijfde met een keurige tweede plaats op sprong en brug. Wynette behaalde een  achtste plaats. Sanne en Shanara werden respectievelijk zevende en tiende.

Anne Eelsing mag nu deelnemen aan de provinciale kampioenschappen. Vera Heidekamp heeft zich drie weken geleden eveneens weten te plaatsen voor dit toernooi.