• Terug
  • Nieuws
  • Groot feest op Troonswisseling dag
8 april 2013

Voetbalvereniging Onstwedder Boys organiseert een groot feest voor jong en oud op Koninginnedag, dit jaar ook de Troonswisseling dag. Onstwedder Boys stapt hiermee in de leemte die is ontstaan nadat het oranjecomité vorig jaar is gestopt.

De voetbalvereniging wil tijdens deze dag traditionele met nieuwe activiteiten gaan combineren. Zo wordt 's middags een stratenvoetbaltoernooi voor volwassenen en een panna-knock-out toernooi voor de jeugd gehouden. Daarnaast is een springkussen aanwezig en kunnen diverse oud-hollandse spelletjes worden gespeeld. Net als voorgaande jaren is er de optocht met versierde fietsen door het dorp en een fietstocht in onze prachtige omgeving.

De voetbalvereniging is nog op zoek naar een geschikte band of artiest. Mocht dit niet lukken, dan wordt voor een drive-in show gezorgd om de Troonswisseling dag gezamenlijk met jong en oud feestelijk af te kunnen sluiten.

In overleg met de Handelsvereniging en Stichting Ocrea heeft Onstwedder Boys een subsidieverzoek ingediend bij Burgemeester en Wethouders van de gemeente Stadskanaal. Deze hebben hiervoor een riant bedrag toegekend aan Onstwedder Boys. Er wordt nu een commissie met enthousiastelingen gevormd die het programma definitief gaan invullen. Uiteraard wordt in het programma voor deze dag rekening gehouden met het moment van de officiële inhuldiging van Koning Willem Alexander.

Het definitieve programma volgt zo spoedig mogelijk.

De vrijwilligers van Voetbalvereniging Onstwedder Boys hopen dat veel mensen deel gaan nemen aan de activiteiten op sportpark De Boskamp maar ook toeschouwers zijn natuurlijk van harte welkom. Wellicht kan er een mooie nieuwe traditie ontstaan voor de komende Koningsdagen.

Het stratenvoetbaltoernooi wordt evenals het stratenvolleybaltoernooi georganiseerd met behulp van teamcaptains. De teamcaptains worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Heb je zin om als vrijwilliger mee te helpen aan deze unieke dag meld je dan aan met naam, leeftijd en telefoonnummer op onderstaand e-mail adres. De organisatie hoopt op veel vrijwilligers zodat iedere vrijwilliger maar een paar uurtjes een attractie hoeft te begeleiden. Vele handen maken licht werk.

Hou deze website in de gaten voor meer mededelingen en het programma.

E-mail