• Terug
  • Nieuws
  • Richard Streuding nieuwe jeugdtrainer
6 april 2013

Vanaf het volgend seizoen is Richard Streuding de nieuwe jeugdtrainer van de oudste jeugdelftal van VV Onstwedder Boys.

Richard heeft als oud dorpsgenoot een groot verleden en betrokkenheid bij de voetbal vereniging Onstwedder Boys. Hij heeft als voetballer de gehele jeugd doorlopen in Onstwedde en heeft daarna nog als speler ervaring opgedaan bij SC Stadskanaal en SV Mussel.

Richard heeft nu reeds 10 jaar ervaring in de functies jeugdtrainer / hoofd jeugdtrainer bij de clubs Onstwedder Boys, SC Stadskanaal en SJS. In 2010 heeft hij het jeugdbeleidsplan geschreven voor VV Onstwedder Boys en zal daar samen met de jeugdtrainers een vervolg aan geven.

Richard is in het bezit van de trainersdiploma UEFA C (TC3) en heeft de ambitie om ook UEFA B (TC2) te gaan halen. Om ervaring op te doen, gaat hij vanaf komend seizoen ook vele wedstrijden, trainingen en besprekingen mee maken van de selectie, die dan inmiddels onder leiding staat van de ervaren Fokke de Jonge. Zowel Fokke de Jonge als Richard Streuding kijken uit naar een goede samenwerking. Op deze manier creƫren ze tevens een soepele overgang tussen onze oudste jeugd en de senioren en zal het beleid op elkaar aansluiten.

Bron: Onstwedderboys.nl